TUTUSTUTAAN JA IHASTUTAAN

Ota yhteyttä, niin jutellaan!

Rekryprosessimme on yhtä formaali ja turhantärkeä kuin koko firmakin – eli ei ole. Muotoseikkoja tärkeämpää meille on tarjota läpinäkyvä ja rehellinen kuva siitä mitä työ rakettitieteilijänä on, keiden kanssa töitä tehdään, ja millaisia asioita asiakkaamme rakettitieteilijöiltä odottavat.

Tyypillisesti sovimme esimerkiksi lounastreffit, joilla pääset juttelemaan parin rakettitieteilijän kanssa ja kuulemaan miltä työelämä näyttää sukkulasta käsin. Itse pääset vastaavasti kertomaan omasta ammattitaustastasi ja kiinnostuksen kohteistasi niin teknisesti kuin asiakasrajapinnassakin.

Taustaksi sinusta otamme mielellämme vastaan linkkejä aiempiin töihisi, missä muodossa sitten katsotkaan asiat tarkoituksenmukaisimmaksi esittää. Devaajilta pyydämme lisäksi koodinäytteen.

Löydetään sinulle sopiva projekti

Jos näyttää siltä että sukkulassa voisi olla juuri sinun paikkasi, haemme tarjolla olevista tai myyntiprosessissa olevista projekteista sinua eniten kiinnostavan. Tämä on iso pointti; joka firmassa et pääse itse vaikuttamaan siihen missä projektissa ja millä asiakkaalla olet tekemässä hommia. Me kuitenkin uskomme vahvasti siihen että parasta jälkeä syntyy, kun kukin tekee itseään aidosti kiinnostavaa hommaa.

Tervetuloa sukkulaan!

Projekti löytyi – onneksi olkoon ja tervetuloa rakettitieteilijäksi! Todennäköisesti vietät suuren osan työajastasi asiakkaasi tiloissa, kuten näissä hommissa on tavallista. Muihin rakettitieteilijöihin tutustut kuitenkin nopeasti aktiivisen Slackin kautta sekä tietenkin osallistumalla vaikkapa epävirallisille perjantaioluille ja koko porukalle järjestettyihin yhteisiin rientoihin.

Olohuonemaisesti sisustetulla toimistollamme Tapiolassa on aina vapaita työpisteitä, joista käsin voit tehdä hommia, jos se asiakkaallesi sopii. Kaiken kaikkiaan asiakkaiden toiminnan reunaehdot vaikuttavat rakettitieteilijöihin enemmän kuin Rakettitieteen itsensä; meitä ei kiinnosta mihin aikaan vuorokaudesta ja missä hoidat työsi, kunhan asiakas on kädenjälkeesi ja toimintatapaasi tyytyväinen.

Heräsikö kysymyksiä? Ota yhteyttä...

Nimi*

Email*

Viesti


...tai vinkkaa kaverille!