R A K E T T I T I E T E I L I J Ä

R E K R Y

Rakettitiede on vuonna 2011 perustettu ohjelmistokehitysyhtiö. Rakettitieteilijät ovat alansa eturivin ohjelmistokehittäjiä, joilta sujuu niin asiakkaan konsultointi kuin tekninen kehitystyökin. Olemme mukana asiakkaidemme vaihtelevan pituisissa tuotekehitysprojekteissa. Lisäksi teemme prototyyppiluonteisia tuoteideoiden toteutuksia sekä omia startup-projekteja, joista tuoreimpana HR-ohjelmistotuote VibeCatch. Sekä asiakkaamme että työntekijämme arvostavat Rakettitieteessä laadukasta tekemistä hyvällä tiimillä, unohtamatta myöskään jäljittelemätöntä rakettihuumoria.

Olemme kasvaneet tasaista 30% vuosivauhtia, ja kasvumme jatkuu. Haemme siis joukkoomme lisää kovan luokan ohjelmistokehittäjiä eli Rakettitieteilijöitä. Kenties sinua?

 

Raketin arki

Kiinnostavia projekteja riittää… Rakettitieteilijät tekevät ohjelmistosovelluksia niin pienten kuin suurtenkin yritysten kanssa. Projekteja ja isompia kokonaisuuksia yhdistää se, että ne ovat tärkeitä avainhankkeita tilaajilleen, ja usein mukaan otetaan kokonainen tiimi. Lisäksi työt ovat luonteeltaan pitkäaikaisia ja liittyvät usein tuotekehitykseen.

…mutta päätä sinä mistä tykkäät eniten. Sinä saat valita tarjolla olevista projekteista itsellesi mieluisimman. Tämä on meille tärkeää, koska uskomme että parasta jälkeä syntyy siellä missä työ vastaa aidosti tekijänsä kiinnostusta.

Istu missä haluat (tai asiakkaasi haluaa)… Tyypillisesti asemapaikkasi sijaitsee asiakkaan tiloissa, mutta käytössäsi on myös mukava toimistotilamme Tapiolassa. Asiakkaastasi riippuen myös etätyöhön voi olla joustavat mahdollisuudet.

…mutta varaudu hyvään seuraan. Bisneksen luonteesta johtuen valtaosa Rakettitieteilijöiden arjesta kuluu asiakkaiden toimitiloissa asiakkaiden ja muiden projekteihin osallistuvien devaajien kanssa. Mutta eipä unohdeta Slackiä. Raketin virtuaalikeskustelut kattavat elämän koko spektrin (no ei kansantansseja), ja  järjestämme myös yhteisiä tilaisuuksia, saunailtoja, teatteria, tempauksia, ravintolaillallisia jne, tosin aikuiseen tahtiin.

Nikkaroi omia ideoita? Jos olet kiinnostunut olemaan mukana uusien tuotteiden ja ideoiden startup-henkisessä protoilussa, rakettimme on siihen oikea paikka. Monella Rakettitieteilijällä on itselläänkin yrittäjätausta, ja tästä porukasta on helppo löytää sparrauskumppaneita startup-ideoille.

 

Sinustako Rakettitieteilijä?

Olet luultavasti kokenut ammattilainen, ja olet jo tehnyt vaativia sovelluskehityshommia hyvällä menestyksellä. Iälläsi, sukupuolellasi tai koulutuksellasi ei ole meille väliä, jos osaat tuottaa asiakkaillemme kaunista ja toimivaa koodia.

Rakettitieteilijänä pärjäät myös asiakaskontaktissa; asiakkaamme arvostavat paitsi laadukasta asiantuntijatyötä, myös siitä että heitä pidetään ajan tasalla ja tarvittaessa neuvotaan, ja että toteutustapoja voidaan yhdessä arvioida projektin edetessä. Käytännössä asiakkaamme odottavat että Rakettitieteilijät eivät sulaudu tapettiin vaan kommunikoivat aktiivisesti silloin kun tilanne sitä vaatii.

Olet mukava ihminen. Pidämme arvossa avointa, rehellistä ja mutkatonta yrityskulttuuriamme, jossa työkavereita arvostetaan ja osaamista jaetaan mielellään.

Juuri nyt meiltä kysytään erityisesti

 • Mobiiliapplikaatioiden tietäjiä
 • Kokeneita web-sovellusten Frontend- ja Full Stack –guruja

Sinä tai kaverisi?

 

Sukkulassa sinua odottavat

 • Uudet työkaverisi eli n. 30 rautaisen kovaa ohjelmistoalan ammattilaista
 • Alan parhaimpiin kuuluva ansiotulomalli, jossa 50% laskutuksesta kilahtaa suoraan kehittäjän lompsaan. Palkkamalli takaa että jokainen kehittäjä saa työstään huomattavasti keskimääräistä korkeamman korvauksen.
 • Avoin ja tervehenkinen yrityskulttuuri
 • Mahdollisuus valita tarjolla olevista projekteista itsellesi mieluisin
 • Kattava ilmainen terveydenhuolto
 • Työvälineet toiveittesi mukaan
 • Mahdollisuus olla mukana protoilemassa lupaavia tuote- ja startup-ideoita, jos niin haluat

Kysyimme hiljattain Rakettitieteilijöiltä, mitä asioita he arvostavat työssään. Kyselytuloksista nousi seuraavanlaisia asioita:

 • Osaavat ja vinkeän huumorintajun omaavat työkaverit, jotka arvostavat toisiaan
 • Asiakasprojektit, jotka vastaavat omaa kiinnostusta (firma ei päätä projektia Rakettitieteilijän puolesta, ja työnkuva itse projektissa on selkeä)
 • Minimaalisesti hype-jargonia ja muuta bullshittiä, sen sijaan aitoa avoimuutta ja asioiden puhumista niiden oikeilla nimillä
 • Hyvä palkka

Kuulostaako siltä että sinäkin viihtyisit? Ota yhteyttä niin jutellaan!

 

Voit mielellään lähettää meille perinteisen hakemuksen CV:ineen ja/tai relevantteine linkkeineen jos katsot sen tarkoituksenmukaiseksi. Emme silti karsasta epämuodollisempiakaan lähestymistapoja; aika usein rekryprosessimme on käynnistynyt esimerkiksi lounastreffeillä.