R A K E T T I T A I T E I L I J A

R E K R Y

Rakettitiede on vuonna 2011 perustettu ohjelmistokehitysyhtiö. Rakettitieteilijät ovat alansa eturivin ohjelmistokehittäjiä, joilta sujuu niin asiakkaan konsultointi kuin tekninen kehitystyökin. Olemme mukana asiakkaidemme vaihtelevan pituisissa tuotekehitysprojekteissa, joissa referenssejämme ovat mm. Suunto, SSH Communications ja Caverion. Lisäksi teemme prototyyppiluonteisia tuoteideoiden toteutuksia sekä omia startup-projekteja, joista tuoreimpana HR-ohjelmistotuote VibeCatch. Sekä asiakkaamme että työntekijämme arvostavat Rakettitieteessä laadukasta tekemistä hyvällä tiimillä, unohtamatta myöskään jäljittelemätöntä rakettihuumoria.

Olemme kasvaneet tasaista 30% vuosivauhtia, ja kasvumme myötä projekteissamme on entistä useammin mukana käyttöliittymäsuunnittelua ja design-elementtejä. Toki myös omassa markkinoinnissamme on tarvetta graafiselle osaamiselle. Olemme kiinnostuneita hyvistä Rakettitaiteilija-kandidaateista. Kenties sinusta?

 

Raketin arki

Meillä ei tylsyys yllätä… Rakettitaiteilijana pääset mukaan vaihteleviin projekteihin sekä asiakkaiden että oman markkinointimme parissa, yhteistyössä muiden markkinointiin osallistuvien rakettitieteilijöiden kanssa.

Asiakasprojekteissa kaivataan graafista suunnittelua usein jo tarjouksien yhteydessä. Lisäksi saatat osallistua esimerkiksi mockup-mallien ulkoasusuunnitteluun valmiin ratkaisun havainnollistamiseksi. Mobiiliappien ja/tai käyttöliittymien ulkoasun suunnittelusta saat paljon plussaa.

…seurasta huolimatta. Lähin tiimisi tekee hommia Tapiolan toimistollamme, ja loput Rakettitieteilijät pääosin asiakkaiden tiloissa. Arkena eri puolille pääkaupunkiseutua hajaantuneen porukan liimaa yhteen Raketin Slack, jonka legendaariset keskustelut eivät kaihda mitään elämään kuuluvaa. Järjestämme myös yhteisiä tilaisuuksia, saunailtoja, teatteria, tempauksia, ravintolaillallisia jne, mutta jengin omia menoja ja vapaa-aikaa kunnioittaen eli maltillisesti.

Istu missä haluat, mutta mukavasti. Mukava ja kotoinen toimistotilamme sijaitsee Tapiolassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Etätyöhön sinulla on joustavat mahdollisuudet; meille ei ole väliä sillä missä paikassa tai mihin aikaan työsi teet, kunhan jälki on laadukasta ja yhteistyö pelaa.

Omia yritysproggiksia mielessä? Jos olet kiinnostunut olemaan mukana uusien tuotteiden ja ideoiden startup-henkisessä protoilussa, rakettimme on siihen oikea paikka. Monella Rakettitieteilijällä on itselläänkin yrittäjätausta, ja tästä porukasta on helppo löytää sparrauskumppaneita startup-ideoille.

 

Sinustako rakettitaiteilija?

Sinulla on koulutuksen ja/tai tekemisen kautta syntynyt graafisen suunnittelun tekninen osaaminen, visuaalista silmää ja kekseliäisyyttä. Sinulla on aiempaa kokemusta graafisesta suunnittelusta sekä käytettävyyden suunnittelusta webissä ja mobiilissa. Näistä näemme mielellämme työnäytteitä.

Arvostamme myös kokemustasi verkkojulkaisusta ja digitaalisesta tuotannosta. WordPressin tuntemus on plussaa.

Mobile first -suunnitelun lisäksi tunnet klassisen printtitaiton ja typografian.

Tunnet Adoben ohjelmistojen käyttölogiikan. Varsinaisesti sillä, millaisella välineellä itseäsi toteutat, ei ole väliä. Kunhan jälki on raikasta ja päräyttävää. Monet myyntiin liittyvät projektit päätyvät Office-ohjelmiin, joten pääsi tulee pysyä kylmänä myös Microsoftin ohjelmien kanssa.

Pilke silmäkulmassa on sinulle luontainen olotila. Tässä raketissa osa ideoista ja projekteista on takuulla lennokkaita, joten arvostamme lennokasta asennetta!

Olet mukava ihminen. Pidämme arvossa avointa, rehellistä ja mutkatonta yrityskulttuuriamme, jossa työkavereita arvostetaan ja kaveria jeesataan kun on tarvis.

 

Sukkulassa sinua odottavat

  • Uudet työkaverisi eli n. 25 rautaisen kovaa ohjelmistoalan ammattilaista
  • Kilpailukykyinen palkka kokemuksesi mukaan
  • Avoin ja tervehenkinen yrityskulttuuri
  • Mukavat ja viihtyisät toimistotilat Tapiolassa sekä joustavat etätyömahdollisuudet
  • Kattava ilmainen terveydenhuolto Heltti Oy:n kautta
  • Työvälineet toiveittesi mukaan
  • Mahdollisuus olla mukana protoilemassa lupaavia tuote- ja startup-ideoita, jos niin haluat

 

Kiinnostaako Rakettitaiteilijuus? Ota yhteyttä toimariimme Juhaan juha@rakettitiede.com tai 040-7562892 niin jutellaan!

 

Voit mielellään lähettää meille perinteisen hakemuksen CV:ineen ja/tai relevantteine linkkeineen jos katsot sen tarkoituksenmukaiseksi. Emme silti karsasta epämuodollisempiakaan lähestymistapoja; aika usein rekryprosessimme on käynnistynyt esimerkiksi puhelimessa sovituilla lounastreffeillä.