R A K E T T I K A U P P I A S

R E K R Y

Rakettitiede on vuonna 2011 perustettu ohjelmistokehitysyhtiö. Rakettitieteilijät ovat alansa eturivin ohjelmistokehittäjiä, joilta sujuu niin asiakkaan konsultointi kuin tekninen kehitystyökin. Olemme mukana asiakkaidemme vaihtelevan pituisissa tuotekehitysprojekteissa, joissa referenssejämme ovat mm. Suunto, SSH Communications ja Caverion. Lisäksi teemme prototyyppiluonteisia tuoteideoiden toteutuksia sekä omia startup-projekteja, joista tuoreimpana HR-ohjelmistotuote VibeCatch. Sekä asiakkaamme että työntekijämme arvostavat Rakettitieteessä laadukasta tekemistä hyvällä tiimillä, unohtamatta myöskään jäljittelemätöntä rakettihuumoria.

Olemme kasvaneet tasaista 30% vuosivauhtia, ja kasvumme myötä joukkomme kaipaa vahvistuksekseen asiakkuuksien kehittämisestä ja uusasiakasmyynnistä innostunutta Rakettikauppiasta. Kenties sinua?

 

Rakettikauppiaan arki

Iloisia asiakkaita… Tiedäthän kauppiaan duunin – pidetään nykyinen asiakas tyytyväisenä ja hoidetaan asiat niin kuin on sopimukseen kirjattu. Mieluiten yllätetään iloisesti.

…ja uusia putkessa. Rakettikauppias tähyää eteenpäin: Tutustutaan asiakkaan organisaatioon laajasti ja kuulostellaan eri yksiköiden tarpeita, joissa voitaisiin olla avuksi nykyisen projektin lisäksi. Lisäksi tietysti tähyillään kokonaan uusien asiakkuuksien suuntaan.

 


Näillä eväillä pärjäät varmasti

Olet hyvä myyjä ja toimelias tekijä. Luuriin tarttuminen tai uusien asiakaskontaktien penkominen ei sinua ahdista. Sinulla on myös jonkin verran kokemusta ratkaisumyynnistä.

Haluat hankkia meille uusia asiakkaita ja pitää hyvää huolta olemassaolevista.

Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea ja tarvittaessa englantia. Sarkasmista plussaa.

Rakettihuumori kutittaa nauruhermojasi.

 

Sukkulamme tarjoaa sinulle

  • Työkavereiksi 25 rautaisen kovaa ohjelmistoalan ammattilaista
  • Kilpailukykyisen palkkauksen kokemuksesi mukaan
  • Avoimen ja tervehenkisen yrityskulttuurin
  • Mukavat ja viihtyisät toimistotilat Tapiolassa sekä joustavat etätyömahdollisuudet
  • Kattavan ilmaisen terveydenhuollon Heltti Oy:n kautta
  • Työvälineet toiveittesi mukaan
  • Mahdollisuuden olla mukana protoilemassa lupaavia tuote- ja startup-ideoita jos niin haluat

 

Oletko sinä uusi Rakettikauppiaamme? Ota yhteyttä sukkulankomentajaamme Timoon timo@rakettitiede.com tai 040 566 7060 niin jutellaan!

 

Voit mielellään lähettää meille perinteisen hakemuksen CV:ineen ja/tai relevantteine linkkeineen jos katsot sen tarkoituksenmukaiseksi. Emme silti karsasta epämuodollisempiakaan lähestymistapoja; aika usein rekryprosessimme on käynnistynyt esimerkiksi puhelimessa sovituilla lounastreffeillä.