M A R K K I N O I N T I K O M E N T A J A

R E K R Y

Rakettitiede on vuonna 2011 perustettu ohjelmistokehitysyhtiö. Rakettitieteilijät ovat alansa eturivin ohjelmistokehittäjiä, joilta sujuu niin asiakkaan konsultointi kuin tekninen kehitystyökin. Olemme mukana asiakkaidemme vaihtelevan pituisissa tuotekehitysprojekteissa, joissa referenssejämme ovat mm. Suunto, Takuusäätiö, Caverion ja Murata Electronics. Lisäksi teemme prototyyppiluonteisia tuoteideoiden toteutuksia sekä omia startup-projekteja, joista tuorein HR-ohjelmistotuote VibeCatch.

Sekä asiakkaamme että työntekijämme arvostavat Rakettitieteessä laadukasta tekemistä hyvällä tiimillä, unohtamatta myöskään jäljittelemätöntä rakettihuumoria. Olemme kasvaneet tasaista 30 prosentin vuosivauhtia, ja vuonna 2017 Resurssimme tekivät n. 3,1 miljoonaa euroa liikevaihtoa.

 

Saako sarkastinen huumori sinut naurahtamaan ääneen? Sytytkö lennokkaasta sisällöntuotannosta, etkä kavahda hulluja ideoita vaan generoit niitä? Tykkäätkö tehdä töitä myös asiakkaiden kanssa? Saatat olla etsimämme

 

ASIAKASYSTÄVÄLLINEN MARKKINOINTIKOMENTAJA

 

Haemme tähän rooliin ennen kaikkea tyyppiä, joka tuntee Rakettitieteen tyylin ja porukan omakseen. Tehtävä on monipuolinen ja sisältää sekä markkinoinnin suunnittelua ja toteuttamista että asiakaspalvelua, ei kuitenkaan varsinaista myyntityötä. Vaikka rooli voi kuulostaa laajalta, olemme kokemuksesta huomanneet, että sopivalle henkilölle monipuolisuus ei ole ongelma, vaan työtehtävät päinvastoin tukevat toisiaan erinomaisesti.

Tukemisesta puheen ollen, sparrauskumppaninasi toimii tiiviisti Rakettikauppiaamme Mustosen Iida ja tietenkin toimitusjohtajamme Timo Aittoniemi, sekä muita Rakettitieteilijöitä. Ilonasi on siis aina hyvä tiimi ja huonoa läppää.

 

Roolisi markkinointikomentajana

Rakettitieteen markkinoinnin ytimessä, ja samalla työsi ykköstavoitteena, on ylläpitää ja kasvattaa yhtiön tunnettuutta uskottavana ja taitavana softaprojektien toteuttajana sekä houkuttelevana työpaikkana, vinkeän sarkastisesta tyylistä tinkimättä. Ei kaikkein helpoin kombinaatio, mutta olemme saaneet paljon kehuja omintakeisesta markkinoinnistamme. Meillä siis on jo toimivia reseptejä, ja roolissasi pääset sekä testaamaan nykyisiä että kehittämään uusia.

Toteutat markkinoinnin vuosikelloa ja osallistut aktiivisesti myös tulevien markkinointitoimien suunnitteluun. Tuotat sisältöjä kuten blogipostauksia, uutiskirjeitä, somemainoksia, nettisivutekstejä jne. Et ole ainoa sisällöntuottaja, mutta käytännössä suurin osa sisällöntuotannosta on harteillasi, eli sujuva kynäily on välttämätön roolissa menestymisen edellytys ja toivon mukaan myös ammatillinen intohimosi.

Vastaat Rakettitieteen some-kanavien hallinnoinnista ja sisällöntuotannosta, ja toimit myös yhteistyössä graafisia aineistoja ja webbisivuja tekevän kumppanimme kanssa. Webbisivumme on paraikaa uudistumassa, joten pääset heti mukaan tekemään markkinointia uudella ilmeellä.

 

Roolisi asiakasrajapinnassa

Asiakaspalvelumme tavoite on tietenkin tyytyväinen asiakas, joka kokee yhteistyön kanssamme sujuvan ripeästi, kitkattomasti ja hyvässä hengessä.

Monenlaista tulee arjessa vastaan, ja roolisi onkin auttaa Rakettikauppiasta asiakkuuksien hoitamisessa. Toimitte tiiminä, jossa päävastuu asiakkuuksista kuuluu Rakettikauppiaalle, mutta olet apuna ja palvelutukena kuulostelemassa asiakkaan tarpeita ja tyytyväisyyttä Rakettitieteeseen, ratkomassa satunnaisia pulmia sekä tukemassa myyntiä. Tämä on luonteva tapa saada materiaalia myös asiakasmarkkinointiin liittyviin sisältöihin, kuten referenssit, case-kuvaukset ja blogiartikkelit.

 

Kuka olet?

Et välttämättä edes ole ns. perinteinen markkinoinnin tai asiakashallinnan ammattilainen. Voi jopa olla, ettet ole tehnyt suoranaisesti kumpaakaan. Tai ehkäpä olet, mutta iälläsi ja ammatillisella kokemuksellasi on meille vähemmän väliä kuin sillä, että tämä rooli tuntuu sinulle kotoisalta, ja löydämme yhteisen sävelen.

Meille on tärkeintä, että

 • haluat tuottaa hyviä kokemuksia asiakkaille, potentiaalisille ja nykyisille työntekijöillemme sekä omalle tiimillesi
 • kynästäsi lähtee lennokasta tekstiä, joka koukuttaa sekä potentiaaliset rekryt että tulevat asiakkaamme
 • tunnistat herkullisia tilaisuuksia joihin tarttua (uutiset, puheenaiheet, meemit, Slack-keskustelut jne., joista syntyvät ne aidoimmat ja ajankohtaiset ideat ja sisällöt)
 • haluat itsenäistä vastuuta ja suunnitteluvapauksia (tiimin tuella totta kai)
 • olet oma-aloitteinen ja idearikas (muidenkin mielestä)
 • sosiaalinen media on sinulle luonteva paikka toteuttaa itseäsi
 • et pelkää ohjelmistoalaa ja koodareita, vaikket itse koodaisikaan mitään
 • arvostat sarkasmia

Plussaa on, että

 • hallitset WordPressiä ainakin jonkin verran (tai jos et, et vieroksu sitä; me kyllä opetamme)
 • sinulla on visuaalista silmää (emme etsi graafikkoa, mutta kykenet ohjaamaan sellaista ja omaksumaan rakettityylin)
 • inspiroidut fiksuista kollegoista
 • et sulaudu tapettiin
 • arvostat mahdollisuutta kasvaa ammatillisesti isompiin kenkiin yrityksen mukana

 

Astu Rakettiin

Meillä saat toteuttaa villejäkin ideoitasi, jotka eivät lässähdä tiukkaan sensuuriin tai ohjeistuksiin. Meillä ei ole kiinnostusta tai aikaa mikromanageerata tekemisiäsi, joten nautit siitä, että saat itsenäistä vastuuta ja vapautta toteuttaa asioita parhaaksi katsomallasi tavalla. Luova minäsi ei kuitenkaan kuole kun tarvitaan ripeää asioiden edistämistä ja organisointia. Olemme vähän allergisia palavereille ja kiveen hakatuille prosesseille, toivottavasti sinäkin.

Tarjolla on siis monipuolisia hommia markkinoinnin ja asiakkuuksien parissa, älykäs, suorapuheinen ja poliittisesti ei-niin-korrekti työyhteisö ja jotain etujakin. Lähtöpalkkasi tulee olemaan meille relevantista kokemuksestasi riippuen 3 200 – 4 800 €/kk. Osa palkastasi tulee perustumaan tavoitteisiisi sidottuun suoritukseen, ja haluamme sinun olevan mukana suunnittelemassa tulevaa palkkamalliasi. Toimistomme sijaitsee Tapiolassa, mutta aina ei tarvitse olla paikalla kunhan on läsnä.

 

Mitä odotat?

Kuulostaako sinulta? Hae samoin tein ja #asturakettiin!

Toivomme, ettet tylsistytä meitä poliittisesti korrektilla hakemuksella vaan laitat persoonaa peliin jo hakemuksessasi. Esimerkit tuottamistasi sisällöistä ovat erittäin tervetulleita. Ja jos haluat olla tosi rohkea, kerro, miten itse kehittäisit markkinointiamme paremmaksi!

Tässä muutama rekryjen ja asiakkaiden kestosuosikki vuosien varrelta, jos olemme sinulle ennalta tuntematon putiikki:

http://www.korporaat.io/
https://rakettitiede.com/metro/
https://rakettitiede.com/2017/08/16/rakettitieteen-rekrymainokset-2015-2017-hall-of-fame/
http://mobiilirosvo.com/

Kysyttävää? Ota ihmeessä yhteyttä Timoon 040 566 7060,  timo@rakettitiede.recruitee.com tai Iidaan 050 460 9777, iida@rakettitiede.recruitee.com, kerromme mielellämme lisää.

Miten haen? –> TÄSTÄ. Hakemuksia otamme vastaan 6.5. saakka, mutta edistämme rekryä alkaen N-Y-T.