KUUSI SYYTÄ

HYPÄTÄ RAKETTIIN

Kova osaaminen

Eihän se devaaminen rakettitiedettä ole, mutta… kyllä tekijöissä on eroja. Asiakkaat kiittelevät Rakettitieteilijöitä paitsi kovasta asiantuntemuksesta, myös siitä että yhdessä tekeminen kaikkien osapuolten kanssa sujuu. Rakettitieteilijöillä on näpeissään yksi tai useampia tämän päivän teknologioista, ja tarpeen vaatiessa opetellaan uutta.

Kulttuuri aikuiseen makuun

Eräs melko tuore Rakettitieteilijä tituleerasi sukkulaamme ”aikuisten ihmisten konsulttifirmaksi”. Se onkin totta. Meillä jengi menee aamulla töihin ja illansuussa kotiin, nostaa aikuisten palkkaa ja puhuu asioista niiden oikeilla nimillä. Jokaviikkoiset bileet, toimistosohvien brändiväritys ja firman pöytälätkäturnaukset loistavat poissaolollaan, mitä nyt välillä esimerkiksi saunotaan tai keksitään jotain kypsää. Kaiken kaikkiaan kulttuurimme on vahvasti sementoitu perusarvoihimme, joista voit lukea lisää täältä.

Alan parhaita palkkoja

Rakettitieteen kantavia ajatuksia on alusta lähtien ollut tarjota hyville tekijöille hyvästä työstä kunnon palkka. Tämä juontaa suoraan devaajien valtavista tuottavuuseroista: Ohjelmistoa ei koodaa ’anonyymi resurssi’ vaan ihminen. Hyvä kehittäjä tai pieni tiimi kovia tekijöitä voivat saada aikaan kerralla valmiita palveluita samassa ajassa, missä joku muu vasta harjoittelee. Rakettitieteilijöiden asiakaslaskutuksesta 50% napsahtaa suoraan heille itselleen, josta syystä palkat ovat merkittävästi alan keskipalkkoja korkeampia – täysin normaaleilla työajoilla.

Fiksua seuraa

Olitpa hullu tiedemies tai taiteilijasielu, tästä sukkulasta löydät hengenheimolaisia. Kokeile diivailuakin jos haluat, mutta omalla vastuulla. Tekniset aiheet ovat luonnollisesti Rakettitieteilijöiden keskinäisissä keskusteluissa paljon esillä, mutta jos haluat puntaroida vaikkapa bisnestä, politiikkaa, biologiaa tai kulttuuria, tästä porukasta saat aina provosoitua itsellesi keskusteluseuraa.

Hyvät edut

Oikeasti etumme ovat ihan samoja kuin alan hyvillä verrokkiyhtiöillä, paitsi että meillä saat lisäksi valita tarjolla olevista projekteista itsellesi mieluisimman.
Mutta kun nyt kerran luet tätä kohtaa, tässä hiukan tarkemmin: Kattava ilmainen terveydenhuolto Heltti Oy:n kautta, mahdollisuus valita omat työvälineet maun mukaan. Viihtyisä toimistotila Tapiolassa hyvien kulkuyhteyksien päässä, ja toimistolla aina vapaita työpisteitä ja sohvia, joita voit halutessasi käyttää. Etätyömahdollisuus; meille ei ole väliä sillä missä ja mihin aikaan työsi teet, ellei asiakas sitä erityisesti määritä.

Mahdollisuus startup-projekteihin

Rakettitiede on alun perin kasvanut perustajaviisikon halusta testata ja toteuttaa lupaavia bisnesideoita ’oikeiden töiden’ ohessa. Startup-henkisyys on edelleen rakettimme polttoaineseoksen peruskomponentteja. Jos sinulla on oma idea, jota haluat lähteä viemään eteenpäin, tai jos haluat olla startup-projektin toteuttajatiimissä mukana, meillä siihen on loistava mahdollisuus. Monipuolisesti valveutuneista työkavereistakaan ei ole startup-ideoiden työstämisessä ainakaan haittaa.

Heräsikö kysymyksiä? Ota yhteyttä!

Nimi*

Email*

Viesti