Mobiilisovellukset

Halusitpa ideoida ja konseptoida tai lähteä suoraan kehittämään uutta mobiilisovellusta, Rakettitieteilijät ovat apunasi. Käytämme nykyaikaisia teknologioita ja toteutamme mobiilisovelluksen haluamallesi alustalle – tai hybridityökaluja käyttäen esimerkiksi android- ja iOS-puhelimille yhdellä kertaa. Kenties haluat mobiilisovelluksesi toimivan myös läppärin ruudulla? Onnistuu!

Koska omat juuremme ovat perin startup-henkiset, teemme mielellämme myös kustannustehokkaita protoja, jolla voidaan testata ideaa ja kerätä käyttäjäpalautetta ennen varsinaista toteutusta.

scoopshoot

Rakettitieteen toteuttamia Android- ja iOS -sovelluksia:

  • Murata Electronics: Esittelykäyttöön tehty Android-sovellus, jossa parannetut algoritmit näyttävästi visualisoitu. Tyytyväinen asiakas ja appi käytössä 200 myyjällä.
  • Transval Henkilöstöpalvelut: Mobiiliresurssi -sovellus työn tehokkaaseen resursointiin yhtiön sisällä
  • Scoopshot: crowdsourcing-välityspalvelu valokuville ja videolle
  • GrafeteePaikkatietopalvelu applikaationa. Esim. Korjaakaupunki–sovellus

”Yhteistyö Rakettitieteen kanssa www.ennakoi.fi -palvelun kehityksessä on ollut mutkatonta ja joustavaa. Kirjainlyhenteiden takana ei ole piiloteltu vaan ratkaisuja on tarjottu aktiivisesti. Verkkopalvelu on lunastanut sille asetetut tavoitteet.”

Petri Lundahl, HSE-päällikkö
Caverion Industrial

 

”Tehän myytte sitä, että asiakas säästää kustannuksissa, kun pieni ja kova tiimi saa niin paljon aikaan. Rakettitieteen kehittäjät jotka tekivät www.veronumero.fi -palvelumme olivat kunnon Eliittisotilaita!”

Lars Albäck, toimitusjohtaja
Suomen Tilaajavastuu Oy

Muita mobiilisovelluksia (responsiivisella teknologialla)

Mobiilisovellusta pohtimassa? Ota yhteyttä niin katsotaan miten voisimme olla avuksi!

Nimi*

Email*

Viesti