Full-stack sovelluskehitys

Rakettitieteen asiantuntijat suunnittelevat ja toteuttavat vaativia verkkopalveluja ja integraatioita vankalla kokemuksella.
Hallitsemme sekä front end –että back end –teknologiat ja toteutamme projektimme huomioiden myös jatkokehittäjien työn sujuvuuden.

Käytettävät teknologiat valitsemme kunkin projektin tavoitteiden ja vaatimusten mukaan. Pitkissä projekteissa asiakas on toki usein jo teknologiavalintansa tehnyt, ja silloin tuomme mukaan vaatimuksia vastaavan osaajan tai tiimin.

Meille tuttuja ja käytössä kuluneita teknologioita ovat esimerkiksi Open Source, AWS, Java, C, C++, C#, Python, JavaScript, Clojure, Scala, Objective C, Swift, Node.js, Ruby on Rails, Symphony, Django, React, Angular, React Native, Android, iOS ja Windows.

penno

Startup-taustaamme heijastellen teemme projekteja kustannustehokkaasti ja ketterästi, tuhlaamatta turhaan aikaa ja resursseja epäolennaiseen. Asiakkaamme ovatkin kehuneet meitä nimenomaan siitä, että ”kun Rakettitieteilijöitä saapuu paikalle, alkaa tapahtua”.

Viimeaikaisia julkisia referenssiasiakkaitamme ovat mm. Suunto, Takuu-Säätiö, Umbra, Emmy, Megaflex, Alphasense, F-Secure, Kieku ja Murata.

Lue lisää asiakastarinoistamme case-osiosta.

Asiakkailtamme kuultua

”Osaavia kavereita koko projektissa mukana oleva Rakettitieteen porukka. Kaikki tiimihenkisiä, ja kommunikaatio tiimissä sujuu hyvin.”

”Huikea firma joka on haalinut todella ammattitaitoista ja yhteistyökykyistä porukkaa riveihinsä. Ei mitään pahaa sanottavaa.”

”Ammattitaito on käsittämättömän korkealla tasolla ja ongelmien ratkaisukyky on ilmiömäistä!”

Ohjelmistoprojektia pohtimassa? Ota yhteyttä niin katsotaan miten voisimme olla avuksi!

Nimi*

Email*

Viesti