C A S E - E S I M E R K K E J Ä

Suunto

Rakettitieteen konsultit ovat olleet mukana kehittämässä Suunnon urheilukellojen alustoja uusissa tuotteissa, kuten Spartan-sarja. Teknisestä näkökulmasta Rakettitieteilijät ovat tehneet töitä mm. alusta-arkkitehtuurin, virrankulutuksen hallinnan ja sensoriajureiden parissa. Lisäksi Rakettitieteilijät ovat osallistuneet myös mittaus- ja signaalikäsittelyalgoritmien kehittämiseen. ”Rakettitieteilijöistä pidetään ja heitä arvostetaan meillä; tämä on juuri sellainen tiimi jota on ilo kehua”, kommentoi Suunnon Director Consumer Software, Connected Devices & Digital Services Erkko Anttila.

Lue lisää

Murata Electronics

Rakettitiede toteutti elektroniikkakomponenttivalmistaja Muratalle (entinen VTI Technologies) tabletissa käytettävän Android-sovelluksen sensoridatan visualisointiin asiakasmessuilla. Projektin alkuspeksinä toimi kuva Ferrarin kojelaudasta, mistä lähdettiin iteroimaan Muratan asiakkaille mieleenpainuvaa messuelämystä. ”Reipasta meininkiä!” kommentoi Muratan kehitysjohtaja Sten Stockmann ripeällä aikataululla toteutettua yhteistyöprojektia.

Lue lisää

Delisnap

Rakettitiede oli mukana toteuttamassa lounaspalvelukonseptia, jossa asiakasyritys voi tarjota työntekijöilleen lounaan suoraan työpaikalle toimitettuna. Rakettitieteen rooli Delisnapin palvelukehityksessä oli luoda mobiilisovellus nollasta käyttäen React Native –ohjelmointialustaa. Kokeneen tekijän voimin toteutettu mobiilisovellus oli testivalmis vajaassa kahdessa kuukaudessa ja valmiina asiakkaalle pian sen jälkeen.

Lue lisää

Takuu-Säätiö

Talouden seuranta tapahtuu helposti Rakettitieteen Takuu-Säätiölle kehittämän penno.fi-palvelun avulla. Penno.fi on verkossa toimiva ilmainen sovellus oman taloudenhoidon hallintaan. Pennoon voi syöttää tulot ja menot ja seurata helposti, mistä rahat tulevat ja mihin ne menevät. Palvelussa voit asettaa myös säästötavoitteen ja seurata tavoitteessa onnistumista. 

Lue lisää

VibeCatch

VibeCatch on Rakettitieteen oma tuote, jonka ytimessä on työhyvinvointia mittaava QWL (Quality of Work Life) -kysely- ja analyysityökalu. Työkalu on toteutettu yhteistyössä henkilöstön tuottavuuden kehittämisen asiantuntijan Mcompetence Oy:n kanssa ja se perustuu tieteellisesti tutkittuun ja hyväksyttyyn menetelmään. VibeCatch on saanut erittäin hyvän vastaanoton markkinoilla, ja käyttäjiä on jo tuhansia.

Lue lisää