Iida Mustosesta uusi Rakettikauppias

Blog

Ihqu Iida Mustonen liittyy Rakettitieteilijöiden joukkoon! Iidan pääasiallinen rooli on siivittää Rakettimme yhä jyrkempään nousuun solmimalla uusia Rakettiasiakkuuksia. Siinä Iidalla on paljon hyötyä softa-alan toimijoiden tuntemuksestaan; aiemmassa työpaikassaan Eminellä Iida auttoi asiakkaitaan löytämään ja rekrytoimaan devaajia mitä moninaisimpien toimialojen ja talojen tarpeisiin.

Koska Iidalla on Eminen myötä kokemusta nimenomaan devaajien rekrytoinneista, hän tulee olemaan mukana myös Rakettitieteen rekrytointiaktiviteeteissa – eli toisella puolella myyntityöskentelyä. Näin Iidalla on paras mahdollinen näkyvyys sekä asiakkaan vaatimuksiin että devaajien intohimoihin. Asiakkaalle juuri tarpeisiin sopiva kehittäjä ja kehittäjälle mielekästä tekemistä.

Iida ja Rakettitiede ovat vanhoja tuttuja jo vuosien takaa rekrymarkkinointiyhteistyön kautta. Tsekkaa jos et usko: Iidan v. 2014 kirjoittama timanttinen ja edelleen varsin kurantti juttu Rakettitieteestä otsikolla ”Koodilla kuuhun”:

”Keitäs te ootte te rakettisedät kun en mä tunne teitä?
Tämä Rakettitieteen interwebistä bongaama kysymys huulillani lähdin tapaamaan Jannea ja Juhaa Makkaratalon kupeessa sijaitsevaan kuppilaan. Olin viihdyttänyt itseäni jo ennen tapaamista osoitteessa korporaat.io päästäkseni hetkeksi näiden Pelle Pelottomien pään sisään. Jo ennen tapaamista tiesin, ettei nyt puhuta ihan peruspuljusta…”

Lue Iidan koko Rakettitiede-juttu täältä: https://rakettitiede.com/2016/11/07/rakettitiede-koodilla-kuuhun/ (Juttu on alun perin julkaistu täällä: http://www.behindthejobscenes.com/rakettitiede-koodilla-kuuhun/)

Tervetuloa siis remmiin Iida!

Sinä joka tarvitset projektiisi keskimääräistä särmempiä devaajia, nakkaa meiliä tai rimpauta Iidalle: iida (at) rakettitiede.com, 050-460 9777. Kuulumisiin!

Rakettitiede Oy