Kyllä lounaskortti aina lounassetelit voittaa!

Blog

Vaikka Rakettitieteilijät ovat jo viran puolesta hyvin digi-henkisiä, myös perinteisiä hyvin toimivia ratkaisuja arvostetaan.

Otetaan esimerkiksi lounasseteli, tuo uskollinen paperinen näläntappaja, joka on pitänyt pulleana niin lompakoitamme kuin vatsojamme ammatillisen historiamme aamuhämäristä saakka.

Lounassetelin käyttöliittymä on niin yksinkertainen, että tyhmempikin sen oivaltaa. Ja jos joskus onkin tullut maksettua lounaasta 30 senttiä ylimääräistä, se että voi vain ojentaa setelin tiskin yli sähläämättä sen enempää pikkupennosten kanssa, on hyvin korvannut menetyksen. (Unohdetaan nyt dramaturgian vuoksi se skenaario, missä lounas on kalliimpi kuin lounarin nimellissumma.)

Niin, lounari on ollut turvallinen ystävä kaikki nämä vuodet.

Eipä ihme että jälleen kerran keskustelun käynnistyessä siitä, pitäisikö paperilounarit digihenkisesti korvata ladattavalla lounaskortilla, päätös ei ollut mikään läpihuutojuttu. Mutta tällä kertaa sata kakkaemojiakaan eivät saaneet edistyksen rattaita pysäytettyä: Päätimme hylätä paperilounarit ja ottaa käyttöön Modernin Ateriaedun eli Lounaskortin.

Mutta voi! Päätöksemme oli hiukan rakettimainen. Niinpä kun Rakettitieteilijöiden postilaatikot pian kolahtivat, uutukaisilla lounaskorteilla ei ollutkaan heti katetta. Kriisi! Tilanne toki saatiin lopulta korjattua, mutta viikon verran siinä kului kynsiä järsiessä.

Viikko on pitkä aika, ja tiukassa paikassahan todellinen kekseliäisyys punnitaan.
Niinpä keksimme, miten katteettomallakin lounaskortilla saadaan näppärästi pötyä pöytään. Kuvasimme vinkkimme videolle ja – voitteko pidättää ihastustanne – jaamme sen teillekin! Jos vaikka itse joskus joutuisitte painimaan yhtä kurnivan ongelman kanssa. Lounaan hankkiminen lounaskortilla, olkaa hyvät!

Rakettitiede Oy