Rakettitieteen rekrymainokset 2014-2017: Hall of fame

Blog

Rakettitieteen rekrymainokset ovat kirvoittaneet parin viime vuoden aikana paljon ihastusta ja hiukan vihastustakin. Miksi? Katso parhaat palat alta ja arvioi itse.

Mutta ensin hiukan taustaa. Rakettitiede on perustamisestaan v 2011 lähtien kasvanut tasaista 30 prosentin vuosivauhtia, ja se on tietenkin ollut kasvaneen Rakettitieteilijäjoukon ansiota.

Rakettitieteilijöitä ei ole kuitenkaan aivan helppo löytää. Nythän kuitenkin haetaan eturivin devaajia, jotka eivät sulaudu seinätapettiin koodihommien käydessä haasteellisiksi tai kun puhuakin pitäisi. Vastaavasti maksamme Rakettitieteilijöille keskimääräistä reilumpaa palkkaa; kehittäjien bruttopalkka on suoraan 50% näiden asiakaslaskutuksesta.

 

Sarkasmilla someen

’Sarkasmitiede’ on Rakettitieteilijöiden itse firmalle antama lempinimi. Sarkasmi on siitä näppärä tyylilaji, että se on kuin kieli: Sarkasmia taitavat usein tunnistavat toisensa ja viihtyvät hyvin keskenään. Olemme tehneet täysin rakettitieteellisen havainnon, että oman näköisemme rekrymainonta herättää paitsi koodaustaitoisten, myös sarkasmintajuisten kohderyhmien huomion.

Olemme siis rekrymainostaneet itsellemme uskolliseen tyyliin – eli sarkastisesti. Siihen on totta kai sisältynyt riskiä; toiset tykkää, toiset ei.

Meidän kokemuksissamme riskit ovat realisoituneet isolla kädellä: Peukkuja, kommentteja ja uudelleenjakoja on sadellut yhteistyökumppanimme Eminen mukaan ”kerta kaikkiaan epäkeskimääräisen paljon”. Kokosimme tähän eniten tunteita herättäneet mainoksemme parin viime vuoden ajalta, olkaa hyvät!

Kaikilla Rakettitieteilijöillä on oma Resurssinumero, joka on painettu heidän Resurssipaitansa selkään.
Paidan rintamuksessa komeilee tunnuksemme HHH (Hyvä, Halpa ja Heti vapaa).

”Mun kotona on ATK ja internet.” Kuka sanoi näin minä vuonna?
Jos tiedät vastauksen, tervetuloa suoraan toiselle haastattelukierrokselle!

Osaatko puhua? Hyvä, asiakkaamme arvostavat sitä!

No niin. Tietenkin olemme olleet myös trollien hampaissa liittyen alamme jyrkkään ja siten valitettavaan sukupuolirakenteeseen.
Lisää naisia meille heti, niin voimme kuvittaa nämäkin mainokset vastaisuudessa toisin! Tai ootas…

Plumps!
Siinäpä noita. Rakettitieteen rekrymainostamiskokemus tiivistyy uniikkiutta tihkuvaan oivallukseen: Ole oma itsesi!

Kaipaatko lisätietoja? Kurkkaa tänne ja hae meille töihin jo tänään! http://korporaat.io

Rakettitiede Oy