Peik Mattheiszenista uusi Rakettitaiteilija

Blog

Rakettitiede toivottaa tervetulleeksi tiimiinsä uuden Rakettitaiteilijan Peik Mattheiszenin. Paitsi sukunimensä ääntämisasun tulkkina (”Matiissen”), Peik on kunnostautunut mm. digisuunnittelijana, graafikkona ja taittajana. Peik osallistuu Rakettitieteellä niin asiakasprojektien suunnitteluun ja toteutukseen kuin Rakettitieteen omiin markkinointiprojekteihin.

”Tosi hienoa päästä sovittelemaan kuukypärää päähän”, Peik kertoo ensimmäisten työpäivien kokemuksistaan. ”Rakettitiede vaikuttaa omaan huumorintajuuni sopivalta alukselta, mikä ei sinänsä enää yllätä perusteellisen tutustumisprosessin jälkeen. Uskon että kokemuksestani ja taustastani on Rakettitieteen ja sen asiakkaiden tarpeissa paljon hyötyä, olipa kyse sitten mobiilikäyttöliittymien graafisesta suunnittelusta, mockup-mallien ulkoasuprojekteista tai video- ja kuvatuotannoista.”

Rakettitieteen tempaus- ja markkinointiosasto iloitsee ”eri taiteiden moniottelija” Peikin graafisen osaamisen lisäksi hänen musiikkitaustastaan. Nyt meillä on riveissämme aito muusikko, joten ehkä videotuotantomme sisältävät jatkossa entistä metallisempia soundeja. Konttorirotta RatKaisu taas harjoittelee jo valmiiksi poseerauksia signature-logoaan varten.

Samalla Rakettitiede kiittää Topi ”Koiramies” Kaireniusta ansiokkaasta taiteilusta Raketin kyydissä. Topi lähtee panemaan olutta Fat Lizardin leipiin ja jatkaa myös suomalaisten valistamista ötökkäkulinarismin saralla. Onnea matkaan Topille!

Rakettitiede Oy