Timo Aittoniemi operatiiviseksi johtajaksi Rakettitieteen tiimiin

Blog

Rakettitieteen johtavimmaksi operatiiviseksi päälliköksi, alias COO, on toivotettu tervetulleeksi Timo Aittoniemi. Timo on IT-alan konkari, jolle on kertynyt vuosien varrelta vahvoja näyttöjä tuloksekkaasta asiakastyöstä sekä laaja kontaktipinta alan toimijoihin. Timon johdolla Rakettitiede toteuttaa asiakkaiden vaativia tuotekehityshankkeita sekä kokeiluluontoisia protoiluprojekteja niin pörssiyhtiöille kuin startupeillekin.

 ”On tosi hienoa hypätä tähän sukkulaan, joka on täynnä kokeneita ja särmiä osaajia”, Timo Aittoniemi myhäilee. ”Tämän olen saanut itsekin todistaa jo useampi vuosi sitten tehdessäni Rakettitieteilijöiden kanssa konsulttipohjaista yhteistyötä. Porukalla on osaaminen ja asenne kohdillaan. Rakettitiede on kasvanut reipasta tahtia, ja tästä on hyvä jatkaa yhdessä nykyisten ja tulevien asiakkaiden kanssa kohti uusia tuotekehitys- ja protoiluhankkeita”, Timo jatkaa.

”Timo on loistotyyppi meidän jengiin”, Rakettitieteen suurvisiiri Juha Huttunen toteaa. ”Timolla on pitkä kokemus IT-alalta yrityksistä kuten Fujitsu, SAS Institute ja Ixonos, sekä kovia näyttöjä tuloksellisesta asiakastyöstä, mikä on tietysti arvokasta sekä asiakkaille että meille. Aikanaan esimerkiksi Timon myyntijohtajakaudella ohjelmistoyhtiö SC5:n liikevaihto tuplaantui. Timolla on itsellään myös yrittäjyyskokemusta, mikä yhdistää monia Rakettitieteilijöitä ja tuo tekemiseen omanlaistaan draivia. Edelleen meille tärkeää on myös sopivan veikeä huumorintaju, ja sitäkin Timolta löytyy”, Juha jatkaa.

Rakettitiede siis toivottaa Timon tervetulleeksi porukkaan, ja samalla kiitämme Heikki Lummaata erinomaisesta duunista Rakettikauppiaan roolissa ja toivotamme Heikille parasta menestystä uusiin haasteisin Relex Solutionsin Suomen maajohtajana.

 

Lisätietoja:

Timo Aittoniemi, COO
Puh. 040-566 7060

Juha Huttunen, toimitusjohtaja
Puh. 040-756 2892

Rakettitiede Oy